Contractvervoer

Nergens goedkoper!

Bij Taxi Roomburg kunt u ook kiezen voor contractvervoer. Wanneer u hier gebruik van maakt, rijdt u niet op de taximeter. De kosten van het vervoer zijn middels een contract met u vastgesteld. Hierdoor kunt u simpelweg in- en uitstappen op uw bestemming zonder rekening te hoeven houden met betalingen. Erg makkelijk dus wanneer u regelmatig gebruikmaakt van taxivervoer!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Contractvervoer voor bedrijven

Bedrijven maken vaak gebruik van contractvervoer bij Taxi Roomburg. Dit wordt vaak gebruikt voor medewerkers of bezoekers. Zij worden met de taxi naar het bedrijf of een andere bestemming vervoerd. Het voordeel van contractvervoer bij Taxi Roomburg in Leiden en omgeving is de administratie. De kosten van het contractvervoer worden simpelweg op rekening gezet. Dit scheelt u of uw personeel veel administratieve taken.

Taxi Leiden

Contractvervoer voor instellingen

Instellingen zoals scholen, ziekenhuizen en de overheid maken over het algemeen vaak gebruik van contractvervoer. De personen die op deze manier vervoerd worden door Taxi Roomburg hebben vaak een stukje extra ondersteuning nodig. Daarnaast zijn ze vaak zelf niet in staat om te betalen of hoeven ze zelf niet te betalen. Daarom wordt dit door de instelling betaald middels een automatische betaling. Ook dit scheelt weer administratief werk.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Het wagenpark van Taxi Roomburg

Wanneer u gebruik maakt van contractvervoer in Leiden en omgeving kunt u luxe en comfort verwachten van Taxi Roomburg. Ons wagenpark bestaat namelijk uitsluitend uit Mercedessen. Bij ons kunt u bij contractvervoer kiezen uit Mercedes sedans, stationwagens of busjes. Hierdoor heeft u bij ons de mogelijkheid om contractvervoer te regelen van 1 tot en met 7 personen. Meer passagiers is natuurlijk altijd mogelijk in overleg!

Meer weten over contractvervoer?

Wilt u meer weten over contractvervoer in Leiden en omgeving? Of heeft u andere vragen voor ons? Neem contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar om uw vragen te beantwoorden! U kunt ons mailen op info@taxi-roomburg.nl of bellen op 071-8200256.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.