Groepsvervoer

Nergens goedkoper!

Heeft u een evenement, uitje of partij gepland staan? Groepsvervoer bij Taxi Roomburg in Leiden en omstreken is dan de uitkomst! Wij zorgen ervoor dat u met uw groep comfortabel en op tijd arriveert op uw eindbestemming. Taxi Roomburg heeft taxibussen tot zijn beschikking waar maximaal 7 passagiers in passen. Hierdoor zult u in luxe en comfort reizen. Bestel uw groepsvervoer in Leiden en omstreken direct!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Groepsvervoer op maat bij Taxi Roomburg

Wanneer u aan ons doorgeeft met hoeveel personen u gaat reizen zullen wij een passende oplossing aanbieden. Hierbij maken wij op basis van bagage en het aantal passagiers een keuze voor het type taxi en het aantal taxi’s. Op deze manier kunt u gemakkelijk al uw bagage meenemen. Daarnaast zullen u en uw medepassagiers hierdoor een enorm comfortabele taxirit ervaren. Kies voor groepsvervoer in Leiden en omstreken door Taxi Roomburg. Wij staan altijd voor u klaar!

Taxi Leiden

Waarom kiezen voor groepsvervoer?

Wanneer u een bus huurt, carpoolt of een andere manier van vervoer kiest kan dit leiden tot moeilijkheden. Dit is bijvoorbeeld financieel prijzig of het kost veel tijd. Om deze reden is het kiezen van groepsvervoer in Leiden bij Taxi Roomburg de beste optie. Wij brengen u en uw groep zonder zorgen van deur tot deur. Daarnaast laden wij uw bagage in en uit.

Ons groepsvervoer in Leiden is betrouwbaar, op tijd en representatief. Wij bieden u altijd de beste prijs voor uw eisen en eindbestemming. Daarnaast zijn we bij Taxi Roomburg uit Leiden ten alle tijden transparant. Wanneer u voor ons kiest voor groepsvervoer in Leiden krijgt u de prijs vooraf te weten. Hierdoor zal u niet voor onverwachte verrassingen komen te staan.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Direct uw groepsvervoer in Leiden reserveren

Gaat u binnenkort in een groep reizen? Kies dan voor Taxi Roomburg in Leiden. Heeft u vragen over prijzen, het aantal beschikbare plaatsen of andere zaken? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het beantwoorden van al uw vragen en het plannen van uw groepsreis. U kunt ons natuurlijk ook altijd mailen via: info@taxi-roomburg.nl of bellen op: 071-8200256.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.