WMO-vervoer

Nergens goedkoper!

Bent u zelf niet meer mobiel? Kunt u bijvoorbeeld niet meer zelf fietsen of autorijden? Dan kunt u gebruik maken van WMO-vervoer in Leiden. Op deze manier kunt u veilig naar uw sociale activiteiten, medische afspraken of uw boodschappen doen. Heeft u behoefte aan WMO-vervoer in Leiden en omstreken? Taxi Roomburg staat voor u klaar!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Wat is WMO-vervoer?

WMO-vervoer staat voor Wet Maatschappelijke Ondersteuning-vervoer. Dit is een wet met betrekking tot het vervoer voor mensen met een beperking of met een medische aandoening. U kunt op verschillende manieren gebruik maken van WMO-vervoer. Dit kan zijn in de vorm van aangepast taxivervoer of rolstoelvervoer. Taxi Roomburg brengt u veilig en op tijd naar uw bestemming in de hele omgeving met onze WMO-vervoers optie. Of dit nu naar Leiderdorp is of naar Alphen aan den Rijn!

Taxi Leiden

Wie mag gebruik maken van WMO-vervoer?

WMO-vervoer is bedoeld voor mensen die niet meer in staat zijn om zelfstandig te reizen. Ze kunnen bijvoorbeeld niet meer fietsen, autorijden of met het openbaar vervoer reizen. Dit kan komen door een handicap, psychische aandoening of andere medische omstandigheden. Het is per gemeente verschillend wanneer en hoe u in aanmerking komt voor WMO-vervoer. Heeft u hier vragen over? U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.

Hoe gaat WMO-vervoer in zijn werk?

Wanneer u een WMO-taxipas heeft, kunt u gebruik maken van WMO-vervoer bij Taxi Roomburg. Op deze manier is het mogelijk om tegen een lager tarief gebruik te maken van taxivervoer. Dit lagere tarief geldt alleen voor taxiritten naar sociale of recreatieve bestemmingen. Onze taxichauffeurs zullen u van deur tot deur brengen. Ook wanneer u extra hulpbehoevend bent. Hierdoor zult u altijd veilig op uw bestemming aankomen met behulp van Taxi Roomburg!

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.