Schoolvervoer

Nergens goedkoper!

Heeft u vervoer nodig voor leerlingen naar en van school? Taxi Roomburg biedt schoolvervoer aan in Leiden en omgeving. Onze taxichauffeurs hebben veel ervaring en weten daarom ook goed om te gaan met kinderen in de taxi. Wanneer u schoolvervoer kiest bij Taxi Roomburg uit Leiden bent u ervan verzekerd dat uw leerlingen veilig en op tijd aankomen!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Veiligheid voorop bij Taxi Roomburg

Bij het schoolvervoer van Taxi Roomburg vinden wij veiligheid het belangrijkste. Daarom zorgen onze taxichauffeurs er altijd voor dat alle leerlingen veilig in de gordels vastzitten. Daarbij helpen onze chauffeurs de leerlingen altijd met in- en uitstappen. Dit kan namelijk erg gevaarlijk zijn door langsrijdend verkeer. Daarnaast activeren onze chauffeurs het kinderslot op onze voertuigen. Hierdoor kunnen de leerlingen niet onverwachts de deuren van de taxi openmaken. Onze taxichauffeurs controleren altijd of de leerlingen veilig zijn aangekomen in de school voordat ze vertrekken.

Taxi in Leiden

Informeer naar de mogelijkheden van een schooltaxi

Bij Taxi Roomburg zijn wij erg flexibel op het gebied van schoolvervoer. Heeft u vragen over een schooltaxi? Wij beantwoorden graag al uw vragen. Neem hiervoor contact met ons op. U kunt ons ook mailen op: info@taxi-roomburg.nl of bellen op 071-8200256. Taxi Roomburg is 24/7 bereikbaar en beschikbaar!

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.