Taxi Wassenaar

Nergens goedkoper!

Heeft u een taxi in Wassenaar of omstreken nodig? Boek al uw vervoer bij Taxi Roomburg. Met onze gediplomeerde chauffeurs en betrouwbare taxi’s garanderen wij een snelle en comfortabele taxi service. Leun achterover en maak gebruik van onze gratis wifi en voordat u het weet bent u al op de bestemming. Boek uw vervoer direct bij ons taxibedrijf in Wassenaar!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

De voordelen van onze taxi Wassenaar

Kies voor een taxi in Wassenaar van Taxi Roomburg voor uw volgende rit. Wij staan bekend om onze punctualiteit en proberen onze chauffeurs uw reiservaring zo aangenaam en comfortabel mogelijk te maken. Ze zullen helpen met het inladen van koffers en overige bagage en indien nodig ook assisteren met instappen en uitstappen.

Uiteraard is het niet zo dat wij alleen actief zijn in Wassenaar zelf. Wij zijn voornamelijk actief in de gehele regio Leiden. Zo kunt u onze taxi’s ook inhuren voor ritten van Wassenaar naar Voorschoten, Katwijk en nog veel meer gebieden.

Bovendien hanteren we eerlijke en transparante tarieven, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze taxi’s zijn beschikbaar voor diverse gelegenheden, of het nu gaat om zakelijk vervoer, luchthaven transfers of een ontspannen rit door de stad.

Luchthaven vervoer vanuit Wassenaar vanaf €65

Onze airportservice zorgt ervoor dat u volledig ontspannen aan uw vakantie kunt beginnen. Of u nu naar Schiphol, of Rotterdam-The Hague Airport moet, onze taxi’s in Wassenaar zijn beschikbaar voor zorgeloze luchthaventransfers.

Boek eenvoudig uw taxi in Wassenaar online en geef daarbij het ophaaladres, de gewenste ophaaltijd en uw luchthaven op. Ga voor gemak, comfort en betrouwbaarheid met Taxi Roomburg in Leiden, uw keuze voor luchthavenvervoer van en naar Wassenaar! Daarnaast bieden wij ook een voordeliger alternatief dan de hoge parkeerkosten die u moet betalen als u parkeert op Schiphol. Door te kiezen voor een taxi bespaart u in feite veel geld.

Om ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt, adviseren wij u om uw taxi minimaal 12 uur van tevoren te reserveren. Zo bent u verzekerd van een tijdige ophaalservice, waardoor u zonder zorgen naar de luchthaven wordt gebracht.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Taxi Wassenaar voor groepen en particulieren

Heb je vervoer nodig voor jezelf, je gehele familie, een bedrijfsuitje of een avondje stappen met je vrienden? Boek dan een taxi of een taxibus bij Taxi Roomburg in Wassenaar. Wij hebben standaard personenauto’s waarvoor u kunt kiezen, maar in het geval dat de groep groter is dan 4 personen adviseren wij om te kiezen voor een taxibus. Hier kunnen tot wel 7 personen makkelijk in plaatsnemen. Heeft u meerdere taxi’s nodig? Neem dan contact met ons op via 070-7111044.

Boek direct uw taxi Wassenaar

Reserveer voor uw volgende taxirit in Wassenaar een taxi bij Taxi Roomburg. Of u nu een privé taxi wilt hebben of juist een taxi voor zakelijk vervoer. Onze taxi’s zijn hier ideaal voor. Wij beschikken over luxe personenauto’s met zachte en stijlvolle bekleding en gratis wifi. Zo garanderen wij een comfortabele reis in Wassenaar, maar ook in Oegstgeest, Noordwijkerhout en andere omliggende gebieden.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.