Particuliere Taxirit vaste prijs

Het is een luxe probleem
5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Taxi Leiden bestellen voor een vaste prijs

Als populaire taxicentrale in Leiden bieden wij u niet enkel taxivervoer tegen scherpe prijzen met een hoog serviceniveau. Wanneer u binnen Leiden vervoer nodig heeft brengen we u van A naar B voor een laag en vast tarief.

Het bestellen van een taxi is uiteraard een luxe, maar in sommige gevallen is het bestellen van een taxi pure noodzaak. U wilt het risico niet lopen om met een te hoog alcoholpromillage achter het stuur te stappen. U gaat het niet redden om de kinderen op tijd op te halen van school of naschoolse opvang. U minder valide familielid wil graag op visite komen, voor al uw wensen bieden wij een oplossing.

€ 17,50 per rit binnen Leiden

Voor taxiritten binnen Leiden rekenen wij een vast bedrag van € 17,50 per rit. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en kunt u dit bedrag reserveren voor bijvoorbeeld calamiteiten in de stad Leiden.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Vaste prijs voor ritten buiten Leiden

Als vaste klant zijn prijsafspraken bespreekbaar, neemt u gelieve telefonisch of per mail contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.