Luchthavenvervoer

Nergens goedkoper!

Wanneer u een taxi nodig heeft voor vervoer naar de luchthaven is Taxi Roomburg de beste keuze! Wij kunnen u vanuit Leiden en omstreken brengen naar Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Dit doen wij met de voordeligste prijzen. Onze prijzen zijn gemiddeld 40% goedkoper dan onze concullega’s! Twijfel dus niet en boek een rit naar de luchthaven met Taxi Roomburg.

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Waarom met Taxi Roomburg naar de luchthaven?

Taxi Roomburg staat 24/7 klaar om u onbezorgd vanuit Leiden en omstreken naar de luchthaven te brengen en andersom. Na uw vakantie of zakenreis kunnen wij u dus ook weer ophalen en thuis brengen. Dit gebeurt allemaal onder het genot van een erg luxe en comfortabele taxi. De vloot van Taxi Roomburg bestaat uit Mercedes sedans, stationwagens en busjes. Hierdoor kunnen wij u zelfs met een groep naar de luchthaven brengen.

✔️24/7 beschikbaar ✔️Schone en nette taxi’s ✔️Verschillende soorten taxi’s

Taxi Leiden

Een zorgeloos en voordelig begin van uw reis

Het is altijd fijn om onbezorgd aan uw reis te beginnen. Met Taxi Roomburg uit Leiden ervaart u geen stress en onverwachte calamiteiten op weg naar de luchthaven.

Door de actuele verkeersinformatie nauwlettend in de gaten te houden zorgen onze chauffeurs ervoor dat u altijd tijdig op de luchthaven arriveert.

Met onze vaste voordelige tarieven is een keuze tussen het openbaar vervoer en de taxi al snel gemaakt. Staat uw vertrekhaven er niet bij neemt u dan gerust contact met ons op.

De wagens van Taxi Roomburg staan tegen een scherpe vaste prijs bij u voor de deur. Bij ons bent u zowel zakelijk als particulier altijd voordeliger uit!

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Ophaalservice van de luchthaven terug naar Leiden en omstreken

  1. Bij terugkomst op Schiphol belt u het nummer van Taxi Roomburg: 071-8200256
  2. Hier geeft u door wanneer en waar u opgehaald wilt worden.
  3. Onze taxichauffeur komt er zo snel mogelijk aan en neemt contact met u op wanneer hij op locatie is.

Meer weten over het luchthavenvervoer van Taxi Roomburg?

Wilt u meer weten over het luchthavenvervoer van Taxi Roomburg? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Wilt u uw taxirit naar de luchthaven boeken? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Neem ook hiervoor contact met ons op en wij helpen u met het plannen van de rit.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.