VIP Taxi service

Nergens goedkoper!

Taxi Roomburg is een luxe taxibedrijf. Wanneer u voor de VIP taxi service in Leiden en omgeving kiest behandelen wij u en uw medereizigers als echte VIPS. Heeft u een evenement? Met de VIP service van Taxi Roomburg reist u in luxe en arriveert u in stijl!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

VIP Taxi service in luxe Mercedes

Wanneer u kiest voor VIP taxivervoer in Leiden en omgeving bij Taxi Roomburg wordt u opgehaald in één van onze luxe Mercedessen. Bij Taxi Roomburg rijden wij zelfs uitsluitend in Mercedes. U kunt bij ons aangeven in wat voor soort Mercedes u opgehaald wilt worden. Zo hebben wij sedans, stationwagens en busjes van Mercedes in ons wagenpark. Daarnaast zien de auto’s er altijd verzorgd uit wanneer u kiest voor Taxi Roomburg.

Taxi Leiden

VIP taxichauffeurs bij Taxi Roomburg

Naast dat onze voertuigen er VIP uitzien bij onze VIP taxi service zien onze taxichauffeurs er ook VIP uit. Zo komen onze chauffeurs u ophalen in pak. Hierdoor zien zij er representatief uit voor elk evenement of gelegenheid. Daarnaast zullen zij ook voor een echte VIP behandeling zorgen. Zo zullen ze u zo luxe en comfortabel mogelijk naar uw eindbestemming brengen waardoor u zonder zorgen arriveert op uw bestemming.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Extra VIP wensen?

Wilt u in Leiden en omgeving gebruik maken van de VIP taxi service en heeft u extra wensen? Geen probleem! Taxi Roomburg kan u en uw mede VIPS van alle behoeften voorzien. Wilt u bijvoorbeeld champagne of hapjes tijdens uw VIP vervoer? Dit valt allemaal te regelen. Als u dit van tevoren bij ons aangeeft, zorgen wij dat dit in orde komt. Hierdoor geniet u van een echte VIP ervaring!

 

Reserveer direct uw VIP taxi service

Wanneer u kiest voor Taxi Roomburg voor uw VIP vervoer geniet u dus van extra luxe. Zo reist u in comfort en stijl. Wilt u in Leiden en omgeving gebruikmaken van de VIP taxi service van Taxi Roomburg? Mail ons dan op: info@taxi-roomburg.nl of bel ons op 071-8200256. Wij zullen samen met u naar de mogelijkheden kijken zodat u kunt genieten van de meest luxe taxirit uit uw leven!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.