Stadsvervoer

Nergens goedkoper!

Gaat u voor een dagje een andere stad bezoeken? Taxi Roomburg kan u vanuit Leiden en omstreken naar alle verschillende steden brengen. Wij verzorgen uw volledige taxirit, met retour als dat nodig is! Kies Taxi Roomburg voor uw taxirit naar de stad! Wij zijn 24/7 beschikbaar in Leiden en omstreken.

 

✔️24/7 beschikbaar ✔️Schone en nette taxi’s

✔️Verschillende soorten taxi’s

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Reizen in luxe met Taxi Roomburg

Wanneer u kiest voor stadsvervoer met Taxi Roomburg geniet u van luxe en comfort tijdens uw rit. Al onze chauffeurs rijden namelijk in nieuwe Mercedes voertuigen. Onze vloot bestaat uit een aantal verschillende soorten voertuigen. Bij Taxi Roomburg kunt u bij stadsvervoer kiezen voor een Mercedes sedan, stationwagen en busje. Deze keuze hangt natuurlijk af van het aantal personen waarmee u reist en de hoeveelheid bagage die u mee wilt nemen. Vraagt u zich af welk voertuig u het beste kunt kiezen? Neem dan contact op met Taxi Roomburg. Wij geven u hier graag advies over!

Taxi Leiden

Transparante prijzen voor stadsvervoer bij Taxi Roomburg

Ons luxe en comfortabele taxivervoer is 24/7 beschikbaar voor een transparante prijs. Als u stadsvervoer boekt bij Taxi Roomburg weet u namelijk vooraf al wat de prijs is voor de rit die u heeft geboekt. Hierdoor komt u nooit voor onverwachte verrassingen te staan wanneer u bent aangekomen op bestemming. Taxi Roomburg houdt namelijk van eerlijkheid!

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.