Hoge kosten bij verontreinigen taxi?

Taxi reinigen

Wanneer je na een avondje stappen in een taxi stapt en overgeeft in de taxi, kunnen de kosten erg ongemakkelijk zijn. Standaard zijn de kosten bij Taxi Centrale Roomburg €250,- bovenop de reguliere ritprijs. Daar kun je van schrikken of zelfs besluiten dit vooral niet te betalen (geen goede keuze overigens). Vandaar dit artikel om uit te leggen hoe deze kosten zo hoog oplopen.

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

In eerste plaats zitten de kosten aan het professioneel laten reinigen van bijvoorbeeld alleen de achterbank. Bij braaksel komt ook een lucht vrij die niet gewenst is bij klanten die na u instappen. Dat betekend dat de taxi na zo’n ongelukje, direct zijn werk kan staken en eventuele reserveringen zal moeten annuleren of moeten doorzetten naar andere taxibedrijven. Ook houd dat een aanvullende reinigingsprocess in. Een ozon behandeling die juist deze ongewenste geuren tegengaat. Deze behandeling duurt inclusief ventileren ongeveer drie uur.

Ook niet te vergeten, na een reinigings proces zal de taxi niet direct aan het werk kunnen met een natte/sterk vochtige achterbank. Hier gaan dus de nodige uren in zitten wat ook gederfde inkomsten zijn. Een taxi kost op de meter al €21,60 per uur. Zonder al te veel in detail te gaan kan er wel van uitgegaan worden dat de kosten snel oplopen. Laten we hopen dat een gespecificeerde factuur achteraf (met de werkelijke kosten) uitblijft.

Neem geen risico en neem geen taxi als u er niet zeker van bent of u het wel droog houd Dit is geen risico dat bij ons ligt of hoort bij ons werk als taxi chauffeur.

Mocht het dan toch onverhoopt gebeuren, dan krijgt u na betaling een bon die u kan overleggen bij uw aansprakelijkheidsverzekering.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.