Taxi Lisse

Nergens goedkoper!

Heeft u een taxi in Lisse nodig? Taxi Roomburg is uw snelle en betrouwbare taxi in Lisse en omgeving. Als het gaat om een comfortabele rit voor een betaalbare prijs, dan bestelt u een taxi van of naar Lisse bij Taxi Roomburg!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Kwalitatieve taxi Lisse

Met onze taxi in Lisse streven we naar comfort en luxe. Wij hanteren altijd de scherpste prijzen! De chauffeurs van ons taxibedrijf uit Leiden zijn speciaal opgeleid om klanten veilig en efficiënt van A naar B te brengen. Daarnaast ontzorgen wij u compleet. Zo halen we u op en assisteren we met het inladen van uw bagage. Indien nodig helpen onze chauffeurs bij het in- en uitstappen. Boek uw taxi in Lisse bij Taxi Roomburg wanneer u betrouwbaarheid en kwaliteit belangrijk vindt. Ook zijn we in de rest van de omgeving van de Bollenstreek beschikbaar in bijvoorbeeld Sassenheim en Hillegom.

Taxi Leiden

Waarom Taxi Roomburg Lisse

  • Gediplomeerde chauffeurs
  • Adequaat
  • Stiptheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Service gericht
  • Voordelige prijzen
  • WIFI on board
  • Luxe wagenpark

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Taxi Lisse naar Schiphol nu voor €59,-!

Bij Taxi Roomburgen bieden we luchthavenvervoer aan tegen een scherp vast tarief. De prijs van uw taxi van Lisse naar Schiphol of andersom maken wij vooraf bekend aan u. Hierdoor weet u van tevoren waar u aan toe bent. De chauffeurs van Taxi Roomburg zorgen ervoor dat u ruim op tijd aankomt. Daarnaast laden zij uw zware bagage in en uit voor u. Met Taxi Roomburg wordt u compleet ontzorgd.

Reserveer direct uw vervoer bij Taxi Roomburg in Lisse

Op zoek naar betrouwbaar taxivervoer in Lisse? Boek uw rit eenvoudig online bij Taxi Roomburg. De ideale keuze voor vervoer 24 uur per dag, 7 dagen per week. We zien u graag in een van onze luxe taxi’s!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.