Taxi Lisse

Nergens goedkoper!

Heeft u een taxi in Lisse nodig om van punt A naar punt B te komen? Geen zorgen meer met de Taxi Roomburg, uw snelle en betrouwbare vervoerder in de bollenstreek en in de regio eromheen. Als het gaat om een comfortabele rit voor een betaalbare prijs, dan bestelt u een taxi van of naar Lisse bij ons bedrijf!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Kwalitatieve taxi Lisse

Met onze taxi in Lisse streven we ernaar dat al onze ritten zo comfortabel en ontspannen mogelijk verlopen. Omdat wij een taxibedrijf voor iedereen in de omgeving zijn, hanteren wij de scherpste prijzen! De chauffeurs van ons taxibedrijf uit Leiden zijn speciaal opgeleid om niet alleen veilig en efficiënt klanten van A naar B te brengen, maar ook uit te blinken in de klantenservice. We halen u op en assisteren met het inladen van uw bagage. Indien nodig helpen onze chauffeurs bij het in- en uitstappen.

In het geval dat u speciale verzoeken heeft voor uw taxi in Lisse, zoals een bepaalde route, tussenstop of andere wensen, zoals het toevoegen van een kinderstoel, kunt u dit van tevoren bij ons aangeven wanneer u de aanvraag doet, of dit nu telefonisch is of via ons formulier.

Taxi Leiden

Taxibedrijf Lisse en omstreken

De gemeente Lisse bevindt zich tussen Sassenheim en Hillegom in de Bollenstreek. Heeft u vervoer nodig naar één van deze plekken of een andere plaats in de buurt? Taxi Roomburg staat voor u paraat! Onze chauffeurs kennen de regio op hun duimpje en zorgen altijd voor een efficiënte route naar jouw bestemming. Daarnaast bieden we vervoer naar restaurants, winkels of attractieparken aan. Geniet ontspannen van een rit in een van onze comfortabele taxi’s, zonder dat u zich zorgen maakt over de route of parkeergelegenheid.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Waarom Taxi Roomburg

  • Gediplomeerd Chauffeurs
  • Adequaat
  • Stiptheid
  • 24/7 bereikbaar
  • Service gericht
  • Voordelige prijzen
  • WIFI on board
  • Luxe Wagenpark

Taxi Lisse naar Schiphol nu voor €59,-

Bij Taxi Roomburg merken we dat steeds meer mensen kiezen voor een taxi in Lisse als vervoermiddel naar en van Schiphol. Parkeren op Schiphol wordt steeds duurder en openbaar vervoer is tevens geen ideale keuze. Hierdoor is de keuze voor een taxi als vervoermiddel naar het vliegveld steeds gebruikelijker. Dit is ook bij ons taxibedrijf in Lisse het geval. Bovendien kunnen wij u direct voor de deur van de luchthaven afzetten, waardoor u geen onnodige afstand hoeft af te leggen vanaf de parkeerplaats naar het vliegveld. Deze service bieden wij ook aan voor andere luchthavens, zoals Rotterdam The Hague Airport.

Reserveer direct uw vervoer bij Taxi Roomburg

Op zoek naar betrouwbaar vervoer in de Bollenstreek? Boek uw rit eenvoudig online bij Taxi Roomburg. De ideale keuze voor vervoer 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij bieden reguliere taxi’s in Lisse aan als taxibussen, waarin met gemak 7 personen passen. Zo zijn wij altijd klaar om aan uw vervoersbehoeften te voldoen.

Of u nu onderweg bent naar Schiphol, Noordwijk of het gezellige centrum van Wassenaar, onze ervaren chauffeurs brengen u moeiteloos naar uw bestemming. Kies voor Taxi Roomburg in Lisse en profiteer van scherpe tarieven en een betrouwbare service met chauffeurs waarop u kunt vertrouwen. Uw reis begint en eindigt met comfort en gemak. Reserveer direct via onze website, deel uw specifieke wensen en wij regelen een taxi die perfect aansluit bij al uw verwachtingen.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.