Luchthaven Transfers

Wij zijn de betrouwbare schakel in uw reisschema!

Voor taxi transfers naar de luchthavens: Taxi Schiphol / Rotterdam / Eindhoven vanuit de regio “Groot Leiden” en omstreken biedt Taxi Roomburg uit Leiden u voordelige prijzen met een gemiddeld voordeel van 40% Korting ten opzichte van concullega’s.

 

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Een goed en voordelig begin van ur reis!

Het is altijd fijn om onbezorgd aan uw reis te beginnen, geen stress en geen onverwachte calamiteiten op weg naar de luchthaven.

Door de actuele verkeersinformatie nauwlettend in de gaten te houden, zorgt onze organisatie er voor dat u altijd tijdig op de luchthaven arriveert.

Met onze vaste voordelige tarieven is een keuze tussen het openbaar vervoer en de taxi al snel gemaakt. Staat uw vertrekhaven er niet bij neemt u dan gerust contact met ons op.

De wagens van Taxi Roomburg staan tegen een scherpe prijs bij u voor de deur, bij ons bent u zowel zakelijk als particulier altijd voordeliger uit.

 

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.