Taxi Kaag

Nergens goedkoper!

Taxi in Kaag nodig? Wij zijn u graag van dienst! Actief in de regio Kaag. Tegen voordelige prijzen Schiphol Tarief €59,- wij u reguliere taxiritten, transfers naar de luchthavens: Schiphol / Rotterdam / Eindhoven en dragen wij de zorg dat u veilig en op tijd van A naar B wordt vervoert.

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

TAXI ROOMBURG, UW TAXI IN KAAG 

Taxi Roomburg is uw betrouwbare partner in de regio Kaag. Naast een modern uitgerust wagenpark, beschikken we ook over de laatste technieken om onze chauffeurs van actuele verkeersinformatie te voorzien, zodat u altijd op tijd aankomt. Wij kunnen zowel uw zakelijke als particuliere personenvervoer organiseren en brengen u ook direct van uw werk of woning naar de luchthavens Schiphol en Rotterdam – the Hague airport. Zelfs voor een airport transfer naar de luchthaven Eindhoven kunt u bij ons terecht. Bij al onze diensten weet u zich verzekerd van de beste service en de scherpste tarieven.

Taxi in Leiden

ZAKELIJK EN PARTICULIER TAXIVERVOER IN KAAG EN OMGEVING

Zoekt u een taxi in Kaag, dan is Taxi Roomburg al jaren een bekende en populaire taxicentrale in de regio Kaag en omgeving. Wij brengen onze klanten vaker met de taxi naar Leiden, Alphen aan den Rijn en de hele omgeving van Noordwijk. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u en u kunt telefonisch of via onze website vrijblijvend een offerte aanvragen.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

MET DE TAXI VAN KAAG NAAR SCHIPHOL

Zonder zorgen met de taxi van Kaag naar Schiphol, het is aantrekkelijker dan u denkt. Woont u in de regio Kaag, dan heeft u geluk. Het geluk natuurlijk om in de prachtige stad Kaag te wonen, of in een van de mooie dorpen en plaatsen daaromheen, maar ook het geluk dat u via de A44 beschikt over een snelle en betrouwbare verbinding met onze nationale luchthaven. Toch kan het nog een heel gedoe zijn om met de auto, vaak in de vroege uurtjes, vanuit de regio Kaag naar Schiphol te rijden. Ook later op de dag kan de verkeerssituatie roet in het eten gooien en moet u goed op de fileberichten letten. Kiest u daarentegen voor het openbaar vervoer, dan moet u rekening houden met vertragingen, het slepen van de koffers en vaak ook met het gebrek aan zitplaatsen. Als wij u nu eens zouden vertellen dat u vanuit Kaag al vanaf €59 een airport transfer naar Schiphol kunt boeken en dan ook nog eens verzekerd bent van een tijdige aankomst, dan lijkt de keuze snel gemaakt. Voor personenvervoer bent u bij Taxi Roomburg aan het juiste adres!

Waarom Taxi Kaag

  • Adequaat

  • Stiptheid

  • 24/7 bereikbaar

  • Service gericht

  • Voordelige prijzen

  • WIFI on board

  • Luxe Wagenpark

  • Gediplomeerd Chauffeurs

Taxi Kaag Schiphol

Actie Prijs van en naar Schiphol €59,-

Taxi Kaag Rotterdam Airport

Actie Prijs Van en naar Rotterdam Airport €69,-

Bel Of Boek Online De Taxi Kaag

071-8200256

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.