Taxi Voorburg

Nergens goedkoper!

Bij ons zit u goed als u een luxe taxi in Voorburg nodig heeft. Wij zijn voor u in heel de omgeving beschikbaar voor reguliere taxiritten en transfer naar de luchthavens zoals Schiphol, Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Tegen de scherpste tarieven bieden we al ritten die u op een veilige manier tijdig van A naar B brengen. Vraag direct een rit aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft!

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

5/5

“Hele fijne ervaring
met taxi Roomburg!”

L. van der Schelling

5/5

“Betrouwbaar en komt
afspraken na.”

H.P. Langeveld

Taxi Roomburg

Wij staan ​​altijd paraat om u rond de klok van dienst te zijn, zodat u op elk gewenst moment kunt rekenen op ons betrouwbare vervoer.

Geen auto’s met schade of vuil, maar schone en gekeurde auto’s. Ga van punt A naar B met comfort!

Kies uit een gevarieerde vloot, waaronder standaard taxi’s, luxe auto’s en ruime busjes, om aan uw specifieke vervoersbehoeften te voldoen.

Taxi Voorburg, het ideale taxibedrijf voor u.

Woont u in Voorburg en wilt u graag een taxi boeken, dan zijn we bij Taxi Roomburg de juiste partner voor u. We bieden comfortabele en vertrouwde taxiritten tegen de scherpste prijzen. Zo willen we ervoor zorgen dat u op een snelle manier, maar daarnaast ook nog eens met een fijn gevoel, vervoerd wordt.

U kunt ons inschakelen voor verschillende ritten. Het is mogelijk om bij ons een taxi vanuit Voorburg te boeken voor een dagje naar een van de grote steden in Nederland, een zakelijke afspraak of een avondje uitgaan. Bij dit soort uitstapjes kan het fijn zijn om zonder eigen auto te reizen. Hiervoor kunt u bij ons terecht en geeft u bij ons aan wat uw wensen zijn, wij regelen het voor u. Zo brengen we u ook naar bijvoorbeeld Wassenaar of zelfs naar Lisse. Neem contact op via de website of bel ons op voor vragen en boekingen van een taxi van of naar Voorburg!

Mogelijkheid van een busje bij Taxi Roomburg

Het is goed om te weten dat u bij ons taxibedrijf in Voorburg ook gebruik kan maken van een taxibusje. Zo kunt u met de hele familie of met het gezelschap waarmee u een gezamenlijke taxirit boeken waar iedereen in past. Bij de comfortabele taxibussen die we aanbieden passen 7 mensen in. Voor vragen over de mogelijkheden kunt u terecht op de website of kunt u bellen. We zijn 24/7 bereikbaar voor ritten en vragen. De chauffeurs die bij ons in dienst zijn garanderen een comfortabele en vriendelijke rit waarbij u tijdig van deur tot deur wordt gebracht. Als u zeker wilt weten dat er op tijd een taxi beschikbaar is, dan is het handig om van tevoren een taxi in Voorburg te boeken. Bij het boeken van uw taxi kunt u altijd extra wensen aangeven. Dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Reviews

Wat onze klanten zeggen…

5/5

Top service!bijna alle werknemers zijn vriendelijk hulpvaardig netjes! goeie service waarmee je veilig op weg gaat!

S. Fieker
5/5

Hele fijne ervaring met taxi Roomburg! We bellen ze voor ieder ritje, chauffeurs allemaal aardig en altijd op tijd, zo niet word er netjes gebeld TOP!

L. van der Schelling

Waarom de keuze voor onze taxi Voorburg?

Graag leggen we uit wat de punten zijn waarom u het beste gebruik kunt maken van Taxi Roomburg:

  • Bij Taxi Roomburg kunt u er zeker op rekenen dat we adequaat zijn.
  • We zorgen ervoor dat we altijd op tijd bij uw vertrek- en bestemmingspunt zijn zodat u geen zorgen heeft onderweg.
  • U kunt ons 24/7 bereiken om een afspraak te maken of om vragen te stellen over een rit.
  • Op goede service kunt u altijd rekenen bij ons. Wij vinden dit erg belangrijk en zijn hier dus ook goed op gericht.
  • Prijzen van uw rit zijn erg voordelig.
  • In onze taxi’s kunt u altijd gebruikmaken van WIFI. Zo kunt u ook onderweg bezig zijn met de nodige werkzaken.
  • Taxi Roomburg bezit een erg luxe wagenpark
  • U bent bij ons verzekerd van gediplomeerde chauffeurs die erg vriendelijke en goede service bieden.

Taxi Roomburg in Voorburg naar Schiphol

Bij een vlucht vanaf Schiphol is het altijd erg fijn om gebruik te maken van een taxi in Voorburg. Als u zelf met de auto naar de luchthaven rijdt, moet u namelijk een parkeerplaats regelen, waar weer een kostenplaatje aan verbonden is. Deze kosten voor parkeren zijn vaak al erg hoog en daarnaast kost het ook nog eens tijd om in de buurt van de vertrekhal een plekje te vinden. Het is daarom handig om te kiezen voor een taxi van Voorburg naar de luchthaven. Zo hoeft u niet de parkeerkosten te betalen en weet u zeker dat u op tijd arriveert bij uw vlucht. Daarnaast is het erg fijn dat u recht voor de vertrekhal wordt afgezet, waardoor u niet ver hoeft te lopen met uw bagage. Voor deze diensten zijn wij dag en nacht beschikbaar. Moet u dus al om 4 uur op Schiphol zijn, dan is dit bij Taxi Roomburg geen enkel probleem.

Het is goed om te weten dat we niet alleen inzetbaar zijn voor ritten naar Schiphol, maar ook voor de ritten naar Rotterdam Airport en Eindhoven Airport. Zo zorgen we ervoor dat we voor iedereen inzetbaar zijn, vanaf welk vliegveld u maar een vlucht hebt. Of u nu in Voorburg of in de omgeving woont in bijvoorbeeld LeiderdorpVoorschoten of Noordwijk. Door middel van onze vriendelijke en ervaren chauffeurs hopen we dat we u met een fijn gevoel naar uw vlucht sturen.

Tarieven taxi Voorburg naar de luchthaven

Als u van plan bent om een taxirit te boeken naar Schiphol vanuit Voorburg, dan bent u bij ons verzekerd van een scherp tarief. Vanaf een prijs van €69,- bent u al verzekerd van een rit naar de luchthaven. Kijk bij onze tarieven voor Schiphol om het hele overzicht te zien. Dezelfde prijzen gelden voor een taxi naar Rotterdam Airport. Vraag direct uw persoonlijk vervoer aan, dan zorgen wij dat we op tijd bij u zijn!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, door de site te gebruiken stemt u in met ons gebruik van de cookies.